Jaartraining innerlijk scholingswerk

We leven in een tijd die bijzondere eisen aan ons stelt. Alles lijkt op de kop te staan. De hele wereld is in beroering, zowel de natuur als regeringen, de economie en ook aan onszelf kunnen we merken dat we uit balans zijn. Zowel fysiek als emotioneel gebeurt er veel. Ook op het gebied van relaties en werk zijn er grote veranderingen. Er is veel angst, verwarring en chaos. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit te maken heeft met een nieuwe fase in de ontwikkeling van de aarde. Het zijn symptomen van de transformatie naar een hoger bewustzijn.

Dit is het moment om bewust te kiezen voor licht en liefde in plaats van angst en macht. Om te kiezen voor leven vanuit het hart.

Deze training helpt je om met beide benen op de grond te blijven staan en tegelijk je spirituele kwaliteiten in kaart te brengen. Je energie en bewustzijn te verhogen en vanuit het hart te leven en te werken.

Programma

Data in overleg.

1 x in 14 dgn. werken we aan de volgende onderdelen:

- De nieuwe tijd en de transformatie van de aarde
- Inzicht verwerven in samenhangen
- Leven en werken vanuit het hart
- Energetisch werk
- Spiritualiteit in het dagelijks leven
- Healing van jezelf en anderen

Methodiek

- Meditatie, visualisatie
- Biografisch werk
- Kunstzinnig therapeutische werkvormen
- Moedsproeven
- Sacrale geometrie
- Energetische oefeningen
- Nieuwe methoden van healing

Meditatiezaal Pro Elan Ommen

Centraal staat ervarend leren, d.w.z. er worden veel oefeningen aangeboden die we met elkaar bespreken en waarover achtergrondinformatie wordt verstrekt.

Begeleiding

Begeleiding wordt geboden door Sarah Elfenbein. Sarah is GZ-psychologe, kunstzinnig therapeute en spiritueel leraar. Zij richtte in 1990 een 3-jarige post-HBO opleiding Spirituele Psychologie op. In Frankrijk leidde zij een meditatie-centrum. Sinds kort is zij weer in Nederland, waar zij naast haar werk in de gezondheidszorg trainingen mindfulness geeft en diverse cursussen.